Hvordan feilsøker jeg en 1989 Toyota Engine?

Utføre datastyrte diagnostikk er aldri den ultimate motor feilsøking svar. Men siden de fleste selvtester er enkle å sette opp og gjennomføre, bør det alltid være første skritt. Dette gjelder for alle kjøretøy, inkludert Toyota produsert i 1989. Den diagnostiske systemet er bra for generering av potensielle kunder og tilby et sted å begynne å undersøke. Siden 1989 Toyotas predate gjeldende standardisert diagnostisk system, må du bruke Toyotas egen testprosedyre. Derfra må du lage en liste over steder i motoren. Du trenger
Byglingstråd
Pen
Notepad
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Toyotas panseret og ser inn i motorrommet. Se mot baksiden av motoren for to rør i tett nærhet til hverandre, som vil være dekket med lokk. Dette er terminaler Toyota kaller TE1 og E1.
2

Fjern hettene fra TE1 og E1 og koble dem med jumper wire. Hvis du eier en Tercel eller en MR2, terminalene må du koble kalles T og E1.
3

Sit bak rattet og sette inn nøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen til "On", men la motoren.
4

Tell antall ganger check engine lyset blinker på deg. Toyotas blinkkodene består av to tall. Check engine lyset blinker det første tallet, vil det være en pause, og det andre tallet blinker. For eksempel vil kode 26 består av to blink, en pause, og seks blinker. Det vil bli en lengre pause mellom enden av en flash-kode og begynnelsen av en annen. Døyt disse kodenumrene på en notatblokk. Sett kodene i venstre marg og gi rom for notater.
5

Slå Toyotas elektriske systemet av og fjern nøkkelen fra tenningen. Går ut av bilen og søke på nettet for å finne definisjoner for Toyotas blinkkodene; bilens brukerhåndboken vil ikke ha denne informasjonen. Når du har funnet de definisjoner, kopierer du dem ved siden av de tilsvarende kode tall.
6

tilbake til din Toyota og undersøke motoren. Tegne en linje gjennom kodenummer og definisjon når det har blitt utelukket som en mulig problem med motoren. Hvis du har gått gjennom listen og har ikke funnet problemet, vurdere å kjøpe en Haynes verkstedshåndbok for din Toyota. Det andre alternativet ville være å ta bilen til en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66432.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer