Slik feilsøker en 2002 Chrysler Concorde AC

Feilsøking air condition-systemet i 2002 Chrysler Concorde før temperaturen stiger i sommer. Eventuelle problemer som oppstår i systemet kan være enkle å diagnostisere. Vanlige problemer er en blåst sikring eller ventilstyring. Kjør gjennom noen feilsøkingstrinn før du tar bilen inn til en AC mekaniker for hva som kan vise seg å være en kostbar tjeneste. Du trenger
Air komprimering testtrykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk AC kontrollene for skade. Hvis kontrollene er løse eller vanskelig å bevege seg, skifte dem ut. Hvis du ikke hører eller føler blåseren fan bryter på, kan en sikring har røket, eller fan kan være feil.
2

Inspiser sikringsskapet for noen sikringer som er gått. Sikringsboksen i 2002 Chrysler Concorde ligger i enden av førersiden dashbordet. Åpne døren på sikringsboksen, trekk av panelet. Les instruksjonene på dekselet for å identifisere sikring koblet til AC-systemet. Hvis sikringen er skadet, erstatt den med en annen av samme strømstyrke rating.
3

Kontroller at ventilen kontrollen fungerer som den skal ved å kjenne de to varmeapparat slangene under panseret mens motoren er kjører. Varmeapparatet slangene stikke ut fra brannmuren og er like i tykkelse til en hageslange. Begge slangene bør være varm å ta på. Imidlertid bør man være merkbart kjøligere enn den andre. Hvis ikke, kan ventilen kontroll må byttes. Har en kvalifisert mekaniker undersøke denne saken nærmere.
4

Slå av klimaanlegget til sitt kaldeste innstillingen med motoren i gang. Se under panseret for å se om den magnetiske clutchen koblet til AC-kompressor engasjerer. Hvis du ikke ser eller hører clutchen begynner å spinne, kan systemet være lite kjølemedium. Ha en mekaniker refill systemet. En bråkete kompressoren kan bety at det er nær sviktende.
5

Inspiser alle AC slanger for lekkasjer. Hvis du oppdager en grønn, oljete rester på dem, kan de bli skadet og må byttes.
6

Bruk en AC komprimering testmåler sjekke systemet for tilstrekkelig trykk når motoren er slått av. Testen måler har røde og blå slanger som er festet til rød og blå skjermer for å beregne trykket. Fjern den sorte caps fra tjenesten portene på bilens klimaanlegg. Skru blå slangen til den lave side tjeneste-port og den røde slangen til den høy-sideporten. En normal trykket skal ligge mellom 50 og 80 PSI. Hvis ikke, kan det tyde på en lekkasje i systemet. Har en kvalifisert mekaniker undersøke nærmere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66433.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer