Hvordan leser jeg Koder for 1988 Buick Electra?

The 1988 Buick Electra var utstyrt med en OBD (ombord diagnostisk) system som inkluderte selvdiagnose at lagrede feilkoder for gjenfinning og bruk under diagnostikk. Dette var en forbedring over tidligere "Minimum Funksjon" datasystemer som bare kontrollerte drivstoffsystemer og kunne ikke lagre feilkoder, som krever diagnose for å være ferdig når motoren var i gang. Du kan hente koder i Electra med en billig skanning verktøyet. Du trenger
Scan verktøyet
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til "OFF" posisjon og plugg i kontakten på slutten av skanningen verktøyet kabelen i den diagnostiske port. Den diagnostiske porten på '88 Electra ligger under sjåførens side av dashbordet til høyre for rattstammen. Klipp batteriet strømledningene på Scan Tool til batteripolene med batterikabelen adapter eller plugg strømledningen inn i sigarettenneren, hvis det fungerer.
2

Vri tenningsnøkkelen til "RUN "posisjon og velg" Les "fra menyen på skjermen eller trykke på" Read "-knappen på Scan Tool, avhengig av produsenten av verktøyet. Verktøyet vil nå vise tallkoder. Noen verktøy vil også vise en beskrivelse av koden.
3

Skriv ned alle kodene som er lagret på datamaskinen. Sammenligne koder og beskrivelser som ble vist av verktøyet til informasjonen i service manual. Tjenesten håndboken vil ha informasjon om testing og diagnostiske prosedyrer for hver kode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65266.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer