Hvordan vet jeg om den MEMCAL er dårlig

MEMCAL er betegnelsen på en minnebrikke enhet som er plassert inne i Engine Control Module (ECM) på en bil. ECM er en datamaskin. Den mottar data fra sensorer i motoren og problemer kommandoer som regulerer slike funksjoner som drivstoff blanding og gnist timing, ifølge Hotrod håndbøker nettstedet. Noen ECMS har minne evner og er kalibrert spesielt for enkelte bil og motor kombinasjoner. De har en flyttbar insert kalt MEMCAL, eller minne kalibrator. Dersom MEMCAL er skadet eller fjernet, kan kjøretøyet være ubrukelig før den er byttet. Du trenger
OBD Scanner eller kode leser enhet
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk under panelet på førersiden av bilen under rattet. Hvis kjøretøyet har en datalink kontakt, kan bilen din datamaskin fortelle deg om MEMCAL er dårlig. Hvis du har en 1996 eller nyere kjøretøy, enten utenlandsk eller innenlandsk, vil bilen eller lett lastebil har datalink kontakten, ifølge OBD Codes nettsted.
2

Plug koden du leser enheten til datalink kontakt. Enheten kan vise en kode som vil fortelle deg om MEMCAL er dårlig. For eksempel betyr en kode på 51 som regel "MEMCAL eller PROM problem." Du må kanskje kjøpe en ny MEMCAL fra forhandleren.
3

Kontroller at du har den siste MEMCAL til bilen din, råder dataingeniør Craig Leres. Nyere de er ofte utstedt for å løse spesifikke problemer med tidligere modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68420.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer