2009 Impala Elektronisk Problemer

The 2009 Chevrolet Impala har en tilbakekalling på bilen, men den har 35 teknisk service bulletiner (TSBs), inkludert elektroniske problemer, ifølge Edmunds.com. Siden innvirkningen styres av elektroniske systemer, er dens generelle operasjon påvirkes når deler av datasystemet er ute av funksjon. Fuel Gauge

En av de ni TSBs på 2009 Chevrolet Impala gjelder et elektronisk problem med bensinmåleren. Flottørarmen inne i gasstanken påvirker driften av den elektroniske sending enhet, som forteller Impala operatør hvor mye drivstoff det er i tanken. Informasjon om drivstoff er feil med opp til fem liter, noe som kan føre til at Impala å gå tom for gass uventet. Den elektroniske senderenheten bør erstattes med forhandleren for å sikre elektronikken ikke fortsette å sende falsk informasjon til bensinmåleren.
Automatic dørlåser

2009 Chevrolet Impala har elektroniske problemer med de automatiske dørlåser. De elektroniske aktuatorer påvirker magnetventil, som styrer driften av de automatiske dørlåser, ved å brenne begge enhetene ut for tidlig. Dette dørlås problem fører til Impala å forbli låst, kan operatøren ikke manuelt eller eksternt låse opp bilen. Inngangsdørene til Impala er påvirket av elektronisk problem. Aktuatoren og magnetventil må byttes ut for å løse dette problemet.
Passasjersiden Airbag

passasjersiden airbag i 2009 Chevrolet Impala har en TSB lagt ut på det elektriske apparatet som styrer airbag. En forbindelse mellom aktuator montasje, som engasjerer airbag under en kollisjon, kommer løs fra de elektroniske kontrollene. Airbagen vil ikke distribuere under en front-end krasj fordi dette løs tilkobling ikke vil informere airbag til å engasjere seg. Impala eier må ta bilen til en bilforhandler for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65889.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer