Hvordan diagnostisere en Automatic Transmission

Transmisjonen er uten tvil en av de mest avgjørende deler til en bil. Når det oppstår problemer, kan det være skremmende for en amatør bilmekaniker. Førere kan oppleve problemer med skiftende i ulike tannhjul eller tannhjul kan endre på vilje. Bilen kan også stoppe på sjåføren hvis automatgir er sviktende. Dersom slike utstyr oppstår problemer med bilen din, trenger du ikke å få panikk. Å vite om disse spørsmålene vil hjelpe deg å diagnostisere spesifikke overføring problemet du har. Du trenger
Diagnostic kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk overføring væske. Peilepinnen for overføring har terskelen markeringer som viser hvor mye girolje er i bilen. Varm opp bilen i ca fem minutter så sjekk væsken som bilen går på tomgang. Hvis den er lav, legger mer overføring væske til peilepinnen viser væsken innenfor terskelen sin.
2

Skyll og erstatte overføring væske hvis det vises brun eller har et brennende lukt den. Dette indikerer at overføring væske har blitt oksidert og må være helt skylles fra girkasse.
3

Se under bilen mens den er parkert. Hvis du oppdager en dam rett under overføring, kan dette tyde på at det er en lekkasje. Denne væsken er rødt eller rosa i fargen.
4

Shift girene og se om det er noen motstand. Hvis bilen er i parken, skifte girkasse i revers eller stasjonen. Hvis det er motstand mot den skiftende, så det kan være et problem med overføringen hydraulikksystem.
5

Notice hvis turtallet i bilen øker uten noen åpenbar grunn. Uansett hva utstyret du er i, må turtallet nivåer være konsekvent med hastigheten din. Hvis du skal bare 30 MPH men turtallet opptrer som om du akselererer til 70, kan du ha en slipping clutch.
6

Forskning noen "check engine" lys som vises. Plugg en diagnostisk kode leser inn data link porten på kjøretøyet nær rattstammen. Koden kan tyde på flere problemer. Worst case scenario er en intern sak som krever en spesialist. Andre koder kan tyde på at overføringen sensoren er utslitt eller at det er et elektrisk problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66778.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer