Hvordan slå av Check Engine Light i en 97 Ford Taurus

The check engine lys på en 1997 Ford Taurus er en kommunikasjonsenhet mellom deg og drivverket kontroll modul. Modulen overvåker alle sensorene i drivverket. Hvis noen sensor returnerer en feil til modulen, genererer det en diagnostisk trøbbel kode. Lagring av en kode utløser automatisk belysning av check engine lyset å varsle deg om feilen. Hvis du forstår det grunnleggende om bil reparasjon, kan du slå av 1997 Taurus 'check engine lys i løpet av minutter. Du trenger
Scan verktøyet
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plug skanningen verktøyets datalink kabelen inn i Taurus 'diagnostiske port plassert under dashbordet ved siden av rattstammen. Den diagnostiske porten er den samme formen som i slutten av datalink kabelen og dekket med et svart plast støvhette at du må fjerne for hånd først.
2

Slå Taurus tenningen til kjørestilling. Fortsett med en rask test på Scan Tool, etter skanningen verktøyet spesifikke brukerhåndboken for å utføre testen. Denne fremgangsmåten varierer fra merke til merke og modell til modell.
3

Slette diagnostisk kode (r) når skanningen viser verktøyet spørsmål om du ønsker å gjøre det. Fullfør rask test per skanningen verktøyet brukerveiledning.
4

Slå Taurus tenningen og ta ut nøkkelen. Trekk ut datalink kabelen fra den diagnostiske port og plasser støv hetten tilbake på porten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66779.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer