Slik feilsøker den P0171 i en 2002 Ford Focus

En P0171 problemer koden forteller deg oksygen (O2) sensor i 2002 Ford Focus har målt for mye oksygeninnholdet i eksosen, noe som fikk maskinen til å slå på Check engine lys. Vanligvis viser denne koden opp langs drivability problemer, som manglende motorkraft, nøling under akselerasjon og selv banket lyder som kommer fra motoren. Det er noen systemer og komponenter du trenger for å feilsøke for å finne en årsak til O2 sensor til å utstede denne advarselen. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Elektronisk deler renere
Telescoping speil
Forgasser rengjøringsmidler
Fuel system rensesett (valgfritt)
Digital voltmeter
service manual

Vis flere instruksjoner
en

visuelt inspisere luften renere system og sørge for at kanaler, luftfilter boksen og tilkoblinger er tette og ikke absorbere ekstra luft fører til spjeldhus og inntak manifold .
2

Kontroller Mass Air Flow sensor, som er montert på luftkanal for luftfilter system. Fjern sensoren med en Phillips-skrutrekker og rengjør den med en luftmassemåler eller elektroniske deler renere.
3

Se etter et vakuum lekkasje. Foreta en visuell inspeksjon av hver sugeslangen, på jakt etter en frakoblet, revet eller punktert slange. En teleskopisk speil vil hjelpe deg å inspisere i de vanskelig tilgjengelige steder.
4

Se etter en sprukket eller defekt inntak manifold pakning ved å kjøre motoren på tomgang. Spray forgasseren renere rundt omkretsen av manifolden der den møter topplokk. Hvis en luftlekkasje er til stede, vil du merke en økning i turtallet som løsningen absorberes gjennom skadede stedet i pakningen.
5

Sjekk komponenter i drivstoffsystemet. Hvis du ikke har endret drivstoffilter i mer enn et år, kan skitt eller utenlandske partikler fanget inne i filteret skal begrense drivstoff. Sjekk også at drivstoff injektorer, drivstoff trykkregulator og bensinpumpe fungerer som de skal. Om nødvendig, bruk en profesjonell drivstoffsystemet rensesett.
6

Kontroller at eksos systemkomponenter, eksos manifold og fremre eksosrør, noe som fører til oksygen sensor, er ikke løs eller skadet og forårsaker luft å gå inn i eksos strømmen fører til oksygen sensor.
7

Kontroller oksygen sensor for riktig drift ved hjelp av en digital voltmeter og følg instruksjonene i service manualen for din biltype.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66429.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer