Hvordan Test en Ignition Switch

Din tenningslåsen gir et elektrisk signal til startmotoren slik at du kan starte din bilens motor. Tenningen på noen biler er en del av en integrert anti-tyveri system. Når du bytter tenningslåsen, må du ha din tenningsnøkkelen omprogrammeres. Dette er normalt kun tilgjengelig gjennom bilens forhandler. Før du bytter noe, men du kan gjøre en enkel test av tenningslåsen for å vurdere situasjonen. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattet og trekk sikringen for starteren signal ved hjelp av sikringen avtrekker i panel.
2

Sjekk metallet stripen i sikringsskapet for å være sikker på at stripen ikke er brent eller skadet. Hvis den er skadet, bytt ut sikringen med en fungerende del av samme strømstyrke.
3

Åpne panseret og vri hjulet på voltmeter til "Volt." Touch the red bly på voltmeteret til den positive terminalen på batteriet. Trykk den sorte ledningen på voltmeter til rammen av kjøretøyet. Spenningen avlesning på voltmeter bør lese 12,6 volt. Hvis det står mindre enn 12 volt, er batteriet døde, og du må erstatte det.
4

Sett tenningsnøkkelen i tenningslåsen og dra motoren rundt. Hvis motoren skrur, så din tenningslåsen er åpenbart fungerer fint. Hvis motoren ikke sveiv, og du hører et "klikk" når du først vri nøkkelen til "III"-posisjon, så din tenningslåsen er ikke problemet. Hvis motoren ikke sveiv, og du ikke hører et "klikk" når du slår nøkkelen til "III"-posisjon, så din tenningslåsen er brutt, og du må ha den erstattet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64639.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer