99 Ford Taurus med dårlig Crank Sensor

The 1999 Ford Taurus basismodellen ble bygget med en 3,0-liters sekssylindret motor og automatgir. Veivakselen posisjonssensor på 3,0 liter er plassert på den fremre timing deksel, nær Veivakselremskive. Veivakselen posisjonssensor er en motvilje sensor, som sender et spenningssignal til kjøretøyets datamaskin når en av 36-tann puls ring tenner krysser forsiden av sensoren. Sensoren er ansvarlig for å rapportere hvilken posisjon på rotasjon veivakselen er i, i 10-graders trinn, og motorens turtall i omdreininger per minutt. Datamaskinen bruker informasjon fra sveiv posisjon sensor for å kontrollere gnist og drivstoff timing. Det er mange symptomer på en defekt veivaksel posisjon sensor, inkludert diagnostiske feilkoder P0335 eller P0385. Koder P0335 og P0385

Som puls ring krysser ansiktet av veivaksel posisjon sensor, er det magnetiske feltet skapt av sensoren avbrutt, og skaper en spenning signal som er videreformidlet til datamaskinen. Når dette signalet er ikke-eksisterende eller uberegnelig, vil datamaskinen gjenkjenne dette som et problem, og vil slå på check engine lys, samt sette bryet kode P0335 eller P0385.
Dårlig ytelse

Når veivakselen posisjon sensor har feilet, kan bilen eller ikke kan kjøre, men hvis den gjør det, er det garantert ytelse vil lide. Når datamaskinen får en uberegnelig signal eller ikke noe signal i det hele tatt, kan datamaskinen gå inn limp mode. Siden maskinen ikke kan finne posisjonen av veivakselen, må den antar den stedet og da å avfyre ​​hver tennplugg. Taurus er laget for å gå inn limp modus slik at sjåføren ikke blir stående strandet på veien med en ikke-kjører bil, men problemet må løses raskt for å hindre ytterligere skade på motoren.

Ingen Start eller vanskelig å starte, og uberegnelig Idle

Når kjøretøyet tenningsnøkkelen er slått på og til startposisjonen, begynner datamaskinen umiddelbart motta informasjon fra det store flertallet av de motorsensorer . Når datamaskinen ikke kan få et signal fra sveiv posisjon sensor, betyr det ikke vet når du skal slå på hver drivstoff injektor, eller når du gnist hver tennplugg. Manglende evne til å vekke eller gi drivstoff til riktig tid kan føre til at motoren ikke starte helt sammen. Motoren kan også starte etter en periode med spy, men hvis den gjør det, vil den gå uberegnelig og vil ofte slår seg av etter bare noen få sekunder
Diagnostisering:. Er det virkelig en dårlig Crank Position Sensor ?
p Det er et par ting som må sjekkes før du kan være sikker på at den sveiv posisjon sensor er faktisk dårlig. Løft bilen opp fra bakken og finn sveiv posisjon sensor, som vil bli boltet til timing deksel på venstre side av motoren, i nærheten av veivakselen skivene. Inspisere ledningsnettet og kontakt for veivaksel posisjon sensor. Hvis støpselet for selen eller sensoren er ødelagt eller rustet, kan riktig informasjon ikke bli videreformidlet til datamaskinen. Hvis ledningene og pluggen ser ut til å være i god stand, er sensoren mest sannsynlig defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68578.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer