Hva er tegn på en Defekt EGR Ventil på en Vectra ?

Eksosen resirkuleringsanlegg ventil ( EGR ) i en Opel Vectra bruker en enkel teknikk for å redusere NOx -utslippene først brukt av General Motors i 1972 . Bilen begynner å avgi nitrogen når dens forbrenningskammeret når en høy temperatur ; educing av temperaturen i brennkammeret hindrer disse utslippene. En åpen EGR ventilen tillater karbondioksid og vann fra eksosgassen for å resirkulere i inntaksmanifold , avkjøling av brennkammeret og dermed redusere nitrogen -produksjon. En EGR ventil som ikke klarer å åpne og lukke skikkelig kan føre til problemer i Vectra . Vil ikke på tomgang

En EGR ventil som holder åpent kan føre til at Vectra å dø når du prøver å tomgang. De åpne ventilen fungerer som en stor vakuum lekkasje , hindrer motoren fra å motta nok gass til å bo kjører .
Idles Grovt

Når EGR ventilen ikke åpner på nøyaktig rett tid , vil bilen ha en grov tomgang . I denne situasjonen , fungerer Vectra hardt på tomgang på grunn av forbigående mangel på gass .
Knocking

høyt banket lyder kan også tyde på en defekt EGR ventil . Når ventilen er fortsatt stengt , varmer brennkammeret opp for mye og kan skape en knocking støy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65545.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer