Hvordan teste om en Torque Converter er bra?

The momentomformer på en automatisk girkasse er lik clutch på en bil med en manuell girkasse. Torque converter er den delen som er ansvarlig for kjøretøyet skifter jevnt mellom girene. Hvis momentomformer ikke fungerer som den skal, kan kjøretøyet synes å ha problemer med overføringen, fordi det ikke kan være skiftende gjennom girene riktig eller i det hele tatt. Du kan utføre en stall test på bilen hjemme for å hjelpe deg å avgjøre om torque converter er problemet. Du trenger
kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Få i bilen og kjøre den til et flatt, jevnt sted. La bilen for å varme opp, slik at motor og girkasse er på sitt normale temperaturer.
2

Sett bilen i gir og slipper bremsen. Ikke ta på gasspedalen. Hvis bilen begynner ikke beveger seg sakte fremover på egen hånd, er det en god sjanse for problemet ditt er torque converter.
3

Plasser en fot på bremsen og en fot på gasspedalen . Vær oppmerksom på turtelleren når du øker trykket på gasspedalen uten at bilen til å gå videre, gjøre oppmerksom på maksimalt turtall bilen kommer uten å flytte. Dette kalles en stall test.
4

Få ut bilens brukerhåndbok og sammenligne resultatene av din stall test til produsentens spesifikasjoner for en stall test. Dersom maks rpm du nådd ligner på hva produsenten sier bilen skal oppnå, er din momentomformer fine. Hvis maksimalt turtall er vesentlig forskjellig fra produsentens retningslinjer, ta bilen til en mekaniker for å ha torque converter formelt diagnostisert og reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67320.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer