Dodge Ram 3500 Auto Transmission Problemer

The 2009 Dodge Ram 3500 har hatt seks tilbakekallinger, men ingen som omhandler overføring problemer eierne har hatt med denne heavy-duty truck. 2006 Ram 3500 har vært plaget med de mest overføring klager og problemer. Alt fra komplette overføring manglende lekker selene har plaget Ram. Pressure magnetventil Failure

Dodge Ram 3500 eiere har klaget på lastebilen kapping eller krampetrekninger under skifting av gir i overføringen. Denne overføringen problemet har blitt tilskrevet til svikt i trykket magnetventil. Trykket solenoid styrer og endrer trykket plasseres på tvers av transmisjon når tannhjul blir forskjøvet. Et trykk solenoid ramper av og på i løpet av skiftende. Hvis trykket er for høyt det fører til at 3500 til bukk og rykk. Clutchen kan overopphetes og mislykkes på grunn av dette presset magnetventil svikt. Overføringen magnetventil må skiftes før det fullstendig ødelegger overføringen.
Transmisjonsfilter Problemer

En Dodge Ram 3500 begynner å forsinke skiftende når det er et problem med overføring filter. Noen ganger referert til som en overføring kjøligere retur filteret, renser denne overføringen komponent overføring væske. Et tegn på at filteret går dårlig er når Dodge Ram tar lang tid å engasjere seg i gir etter at lastebilen har sittet i lang tid eller over natten. Filteret lett kan skiftes ut ved å drenere væske og fjerner girhus. Hvis filteret ikke byttes ut eller blir tett, vil Dodge Ram ikke flytte i det hele tatt.

Transmission Seals lekker

Dodge Ram 3500 har sel som gå rundt drivakselen strekker seg fra overføringen. Pakningene er for tidlig forverres og forårsaker overføring væske å lekke ut av Ram 3500. Når overføring væske lekker ut og Dodge drives med lite girolje, fører det til at overføring til overoppheting og til slutt mislykkes eller brenne opp. Kaldt vær miljøer føre disse overføring selene å svekkes raskere på grunn av kjemikalier som brukes på veiene i vintermånedene. The Ram 3500 eier må stadig sjekke overføring væske nivå, og se etter tegn på overføring væske lekker på fortauet. Når disse selene begynner å lekke, må de skiftes ut så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65906.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer