Slik feilsøker en Chevy Smallblock

Chevy små blokker er noen av de kraftigste og mest populære motorer som Chevy gjør. Chevy gjør en rekke små-blokk motorer for ulike biler de produserer. Over tid, er regelmessig vedlikehold som kreves på disse motorene. Hvis du ikke gjør regelmessig vedlikehold, så du trenger for å feilsøke problemer som de oppstår. Selv med jevnlig vedlikehold, den lille blokken, selv om pålitelig, kan fortsatt mislykkes. Instruksjoner
en

Start motoren og lytte etter pinge. Hvis du ikke bruker høy-oktan, vil Chevy små blokker lider av tidlig detonasjon. Stempelet er klapper mot sylinderveggene. Du må bruke riktig oktan drivstoff før motoren lider en katastrofal feil.
2

Sjekk motoren for mulige sprekker. Høy kompresjon Chevy små blokker kan-og gjør-crack, spesielt hvis eieren prøver å effektivisere motoren (som er veldig vanlig med disse motorene). Sjekk den endelige eksosen etter at bilen har varmet opp. Utslippene skal være en lys grå i fargen. Hvis de ikke - og de er hvite - og har en søt lukt til dem, så du brenner kjølevæske. Dette er forårsaket av en sprukket motorblokk, eller en lekk toppakning som må skiftes.
3

Grab den øverste delen av tennpluggen (på toppen av motoren), og vrikke det mens du trekker opp på den. Se å se om det er noe olje på tennpluggen (på bunnen av pluggen hvor det mates til tennpluggen). Olje på pluggen tipp indikerer en oljelekkasje i ventiltetningen. Dette er ganske vanlig på høy kjørelengde Chevy små blokker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64426.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer