Slik feilsøker Sikringer i en 2002 Toyota Tacoma

The 2002 Toyota Tacoma leveres som standard med flere i-dash sikkerhetsfunksjoner, inkludert varsellys for lavt oljetrykk, lave olje nivåer, lav drivstoff, lys igjen på og en nøkkel igjen i tenning. Disse sikkerhets funksjoner vil ikke fungere hvis sikringene som leverer energi ikke fungerer. For eksempel, hvis sikringen støtte lavt drivstoff lyset er brutt, vil du ikke være klar over at du er farlig lavt på gass. Kontroller og feilsøke sikringene i din 2002 Tacoma ofte å sikre at de er i orden. Erstatte ødelagte sikringer med sikringer av kompatible strømstyrken styrke. Du trenger
Fuse avtrekker
Fuse tester
Vis mer Instruksjoner
Feilsøking av sikringer med en Fuse Puller
en

Finn sikringen panelet under dash av Tacoma. Fjern plastdekselet hvis det er fortsatt intakt.
2

Trekk sikringene med en plast sikring avtrekker. Bruk avtrekker inkludert inne i sikringen panel eller kjøpe en ny fra en auto deler butikken hvis avtrekker mangler. Et par av nål-nese tang eller pinsett vil fungere som erstatning i tillegg.
3

Inspiser sikringer for pauser. Sikringene er laget av gjennomsiktig plast, noe som gjør det enkelt å få øye på brutte linjer innsiden. Erstatte ødelagte sikringer med nye sikringer med passende styrke.
Feilsøking av sikringer med en Fuse Tester
4

Ground testeren til et trygt metall kilde som en metall bolt på innsiden av døren eller metallet i selve døren. Vri tenningsnøkkelen til "On" uten å spy motoren.
5

Plasser tuppen av sikringen tester på sikringene for å teste dem. Hver ende av de to metall slutter sikringen skal testes, fordi den ene ende fremdeles lyse selv om en sikring er brutt. Testing hver ende vil hindre en falsk lesing.
6

plass eventuelle ødelagte sikringer med nye. Sjekk diagrammet i nærheten av eller inne i sikringen panelet for riktig strømstyrke på sikringen og erstatte den med en sterk nok til å håndtere den nåværende går gjennom den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65573.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer