Hvordan Cold Kan batteriet mitt være før det fryser i bilen?

Automobile batterier fungerer forskjellig på visse temperaturer og stater av oppladning. Et batteri effektivitet, eller spy amper og spy varighet, avhengig av utvendig temperatur, med kaldere temperaturer lage batterier jobbe hardere. Tilstanden til batteriets ladenivå, alt fra 100 prosent fulladet til en fullstendig utladning av 0 prosent, vil bestemme i hvilken omtrentlige temperaturen batteriets elektrolytt vil fryse, ute av stand til å produsere spenning. Et kjøretøy eieren kan beregne når hans batteri fryser, ved å vite taksten på batteriet sitt i forhold til utetemperaturen. Du trenger
Vernebriller
Hansker
Batteri hydrometer
Penn og papir
Volt meter
termometer
Vis flere instruksjoner
1

Fjern cellepropper på batteriet, for et lite vedlikehold, bly syre type. Ta på vernebriller og hansker for beskyttelse. Dypp en hydrometer til én celle om gangen og trekke opp nok elektrolytt å suspendere indikatoren flyte. Merker ned målingene på hver celle med penn og papir. Du vil ønske å lese egenvekt på hver celle, og det vil bli uttrykt i tall som 1.190 eller 1.225. Bruk et termometer for å ta opp utenfor omgivelsestemperatur.
2

Hook opp den positive (rød) ledelse på et voltmeter til "+" eller plusspolen på batteriet, og den negative (svart ) fører av voltmeter til minuspolen på batteriet. Ta opp den stående spenning. Slikt tall kan lese 12,65 volt eller litt under. En voltmeter vil fungere på batterier som har en vedlikeholdsfri stil betegnelse, for eksempel en generalforsamling, som står for absorberes glass matte, eller på gel-type vedlikeholdsfrie batterier. Men noen hevder eksisterer at AGM og gel-type batterier vil ikke fryse, men det er lurt å holde dem i samme tilstand av ansvaret som ledelsen syre-batterier under kalde eller minusgrader.

3

Beregn at batteriet elektrolytt vil fryse på rundt minus 77 grader Fahrenheit hvis batteriet har en full statlig eller 100 prosent lading. Et batteri med en full ladetilstand vil ha en egenvekt på 1,265 (hydrometer lesing), og indikerer 12,65 stående volt (voltmeter lesing).
4

Beregn at batteriet elektrolytt vil fryse på rundt minus 35 grader Fahrenheit når batteriet har en 75 prosent ladetilstand. En 75 prosent ladestatus viser en 1.225 hydrometer egenvekt, og en lesning av 12,45 stående volt.
5

Beregn at batteriet elektrolytt vil fryse på rundt minus 10 grader Fahrenheit når den har en 50 prosent ladestatus. En 50 prosent ladestatus viser en 1.190 egenvekt, og 12,24 stående batteri volt.
6

Beregn at batteriet elektrolytt vil fryse ved ca 5 grader Fahrenheit når den har en 25 prosent ladetilstand . Egenvekt vil være ca 1.160 og har en stående spenning på 11.769. Dette batteriet vil ikke ha en sterk nok lading til å starte et kjøretøy i enda en gunstigere temperatur.
7

Beregn at batteriet elektrolytt vil fryse på rundt 20 grader Fahrenheit hvis det er helt utladet. Du vil viser ingen egenvekt lesing eller noen volt lesing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68535.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer