Hvordan Test en 1993 Toyota Pickup Coil

The 1993 Toyota Pickup var tilgjengelig i både to-wheel og fire-wheel-drive formater. De modell typer for 1993 Toyota Pickup var DLX og SR5. Begge modellene var utstyrt med en 2,4-liters in-line firesylindret motor som base motor, med en valgfri 3,0-liters V-6 motor tilgjengelig. De tenning-spiral testprosedyrer og motstand spesifikasjoner for de fire-sylindrede og sekssylindrede motorene er de samme. Begge tennspolene er montert på passasjersiden indre fendere. Du trenger
Ratchet og socket
Dielectric aerosol renere
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og sette propellen stang. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en skralle og socket. Fjern tenningen ledningen og den elektriske kontakten fra spolen for hånd. Inspisere spolen for sprekker, rust eller sot. Kontroller tenningsledning hull for sot eller fysisk skade. Rengjør kveil med dielektriske aerosol renere før testing. Hvis spolen er fysisk sprakk hvor som helst på huset, kaste og erstatte coilen.
2

Slå indikatoren hjulet på multimeter din til ohm innstillingen. Sett begge sonder på de to separate elektriske kontakten utstikkerne, i plug-porten på spolen. Målingen av motstanden mellom de to haker bør være mellom 0,36 og 0,55 hvis motoren er kald, og mellom 0,45 og 0,65 hvis motoren er varm. Denne målingen kalles den primære svingete måling.
3

Plasser røde proben fra multimeter din inn på venstre eller "+" elektriske kontakten innlegg av spolen. Sett den svarte proben på tennspolen tårnet, der tenningsledning ble installert. Målet skal være mellom 9000 og 15 400 ohm hvis motoren er kald, og mellom 11.400 og 18100 hvis motoren er varm. Denne målingen er i sekundærviklingen måling. Hvis målingene for enten primær eller sekundær svingete ikke er innenfor spesifikasjonene, skifte tennspolen helt.
4

Koble den elektriske kontakten og tenningsledning til sylinderen. Koble batterikabelen på batteriet og skru den tettsittende med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68534.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer