Hva er noen vanlige Ford Windstar høy tomgang Problemer?

The Ford Windstar ble introdusert i 1995 modell år som Ford Motor Co 's main minivan. Motoren styringssystem er datastyrte, basert på innspill fra ulike sensorer. I det tilfelle en eller flere av disse sensorene funksjonsfeil eller reagerer på en feil i en enhet på celle-skjermer, vil Windstar mislykkes i å utføre optimalt. Air Flow

mass air flow (MAF) sensor ligger bak luftfilteret bolig og leser mengden luft inn i motoren og rapporterer at data til drivverket kontroll modul (PCM). Den PCM Disse dataene brukes til å justere drivstoffblanding som den kommer inn i forbrenningskammeret. I tilfelle MAF feil, kan den inaktive kjøre for høyt eller for lavt, avhengig av hva slags feil. Den vanligste årsaken til MAF svikt er skitt forurensning forårsaket av tett eller dårlig utrustning luftfilter. Mens det kan virke greit å klemme noen få øre ved å kjøpe en billig luftfilter, gjør de billige filtre ikke helt tett og la skitt å omgå dem og bli sugd rett inn i motoren, forbi MAF sensor. En overmettet luft filter vil bare begynne å passere skitt gjennom filteret når den overstiger dens evne til å binde med skitten. I tilfelle dette skjer, vil MAF må byttes.
Vacuum Leak

Et sprukket vakuum linje eller montering kan tillate unmetered luft (som ikke består gjennom MAF) inn i forbrenningskammeret, noe som skaper en ubalanse i luft /brennstoffblandingen. Når dette skjer, går motoren litt høyere med et lite vakuum lekkasje eller rase til en svært høy tomgang med en stor lekkasje. Hvis en visuell inspeksjon av vakuum linjer og beslag ikke klarer å finne den skyldige, kan en lekkasje kan oppdages ved å spraye forgasserrens på de ulike vakuum linjer og beslag i korte støt. Hvis tomgangsturtallet endringer etter en sprut av renere treff området, har problemet blitt funnet. Skifte ut den defekte vakuum linje eller montering umiddelbart.
Cable

gassvaieren går inne i en plast slire. I enkelte miljøer kan smuss og skitt kommer inn i skjeden og forårsake kabelen å holde seg til den siden av sliren. Flg kabelen til armen på den side av brennstoffsystemet og skyve armen for å se om det er riktig parkert. Hvis det beveger seg nedover, blir kabelen stikker inni kappen. Armen selv kan også bli gummiert opp med skitt. I tilfelle kabelen er stikker på innsiden av overtrekket, vil det må skiftes ut. En stikker armen kan enkelt vaskes med noen korte støt av forgasser renere og en fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64665.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer