Årsaker til Nedre Ball-Joint Failure

Ball leddene koble bilens kontroll armene til hjulene. De kan dreies i alle retninger om aksen og roterer mens hjulene er styrt. Lavere kuleledd er ekstremt viktig fordi hvis en lavere kuleledd mislykkes, kan det ende wheelpoint som går med det slå i alle retninger og gjøre styring umulig. Det kan også frigjøre og løse ut våren. Springs er vanligvis kastet ut med stor kraft som kan dårlig skade andre deler av bilen eller andre kjøretøy eller skade nærliggende fotgjengere. Utslitt kuleledd

Kuleledd slites ut akkurat som alle andre stykke av maskiner, spesielt en i en bil. Kuleleddet i seg selv kan bli slitt over tid eller skadet, kan du selv får en sjelden defekt lavere kuleledd, som er mer utsatt for svikt. I dette tilfelle er mangelen vanligvis ikke åpenbar før skjøten er allerede sviktet. Hvis du har bilen reparert for en annen grunn, eller bare vil ha det sjekket av en mekaniker, be om en lavere ball-joint inspeksjon.
Skadet Boots

gummistøvler forsegling nedre kuleledd kan bli gammelt og slitt, sprekker og at skitt, vann og annet rusk på de nedre kuleledd. Dette får dem til å slites fort ut.
P Hvis du merker at gummistøvler synes slitt eller sprukket, erstatte dem umiddelbart for å hindre en ulykke eller å redde et liv.

Car Accident
p Hvis du har en bilulykke, kan din lavere kuleledd mislykkes. Det kan være fra virkningen av ulykken om det var ille nok. Den mislykkede gummistøvler la vann, skitt og rusk å gå inn og slite ut de nedre kuleledd, men når du har noen form for ulykke med høy effekt eller nedsenking i vann, kan det forårsake nok skade til å tillate en slik sak å gå inn og slites ut nedre kuleledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65781.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer