Slik feilsøker en Ford Radio

Radioen i din Ford bør gi deg mange års problemfri ytelse. Imidlertid kan fabrikken radio enhet slutt mislykkes fra vanlig bruk. Hvis det mislykkes, kan du erstatte den med en fabrikk re-produsert enhet, eller du kan kjøpe en ettermarkedet radio enhet fra en rekke ettermarkedet leverandører. Ford radioer er vanligvis selvlåsende, slik at du må sørge for at du kjøper en radio som er laget spesielt for bilen din, og ikke en "universell montert" radio som bruker festeskruene. Før du bytter ut noe, men trenger du å feilsøke radio i din Ford. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen. Slå de to knottene på sikringen panel dekke mot klokken og trekk ned på sikringsdekslet.
2

Trekk sikringen for Ford radioen ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikring for radioen hvis du har problemer med å finne det.
3

Sjekk metall stripe på innsiden av sikringen . Hvis metallet stripen er brent eller brutt, må du erstatte den sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Slå av strømmen til radioen ved å trykke på strømknappen. Hvis radioen ikke vil slå seg på i det hele tatt, er enheten defekt og må skiftes ut. Hvis ordene "CODE" begynne å blinke på skjermen, må du skrive inn radio koden du fikk av din Ford forhandler. Hvis du ikke har koden, må du kontakte en Ford forhandler og bevise eierskap av bilen for å tilbakestille fabrikk radio koden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64759.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer