Slik feilsøker en Jeep Wrangler AC

AC i en Jeep Wrangler kjøler hytte på en varm dag. Jeep AC systemet bruker komprimert kuldemedium å kjøle hytta. Et tilbehør belte viser en talje som er koblet til en kompressor for å levere kjølemiddel til kupeen. Når dette systemet svikter, er det normalt bare to mulige problemer - systemet er ute av kjølemedium, eller beltet sklir på skivene. Før du bytter ut noe, feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Åpne panseret på Jeep og inspisere tilbehøret beltet. Tilbehøret belte for Jeep Wrangler er i fronten av motoren. Den Wrangler anvender en ganske stor kompressor på førerens side av motorrommet på bunnen av motoren. Tilbehøret beltet skal være pakket rundt en trinse av ved siden av kompressoren. Hvis beltet ser skadet eller slitt på noen måte, kan det gli på skivene og ute av stand til å drive kompressoren. Beltet må byttes ut.
2

Start motoren og slå AC kontrollene til den kaldeste innstillingen.
3

Slå viftehastigheten til høyeste innstilling.
4

Sjekk luftventilene for kald luft. Hvis det ikke er kald luft blir presset inn i kabinen, så er det ingen kjølemiddel i systemet. Du må ha systemet lades av en profesjonell mekaniker. Hvis du slår på AC-systemet og du hører en svak hvesende lyd som kommer fra kompressoren, så er det en lekkasje i kompressoren som må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64682.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer