Hvor å Test en styringsgruppe rack

Styringsgruppen rack, i rack-and-pinion utstyrt bil, gir presis styring kontroll med et minimum av bevegelige deler. Den lave vekten og holdbarhet av denne designen gjør den favoriserte blant produsenter av personbiler og lette lastebiler. Det grunnleggende system består av en inngående aksel og gir - pinjongen - og en horisontal aksel og gir - stativet - i et lukket hus boltet til rammen eller helstøpt av kjøretøyet. Servostyrte enhetene inneholder en spoleventil på pinjongakselen å gi servostyring bistå. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Socket satt
Flat-skrutrekker
Vis mer Instruksjoner

1.

Blokker bakhjulene ved hjelp av bremseklosser, for å hindre kjøretøy bevegelse under testen. Sett på parkeringsbremsen fast. Skyv et gulv jack under fremre hjelperamme for forhjulsdrevne biler eller kryss medlem for bakhjulsdrevne biler.
2

Løft fronten på bilen, før hjulene er av bakken, ved hjelp et gulv jack plassert under fremre tverrbjelke eller hjelperamme. Tåle vekten av kjøretøyet ved å senke den på bukker plassert under rammen eller kryss medlem.
3

Start motoren. Observer forhjulene. Hvis forhjulene begynner å slå på egenhånd uten rattbevegelser fra sjåføren, erstatte styringsgruppe rack-enhet. Denne tilstanden er forårsaket av en stikker spoleventil i tannstang montering. Slå av motoren.
4

Flytt hjulene frem og tilbake for hånd, fra de tre og ni posisjoner på dekk, og observere tie-stenger som kobler styringen racket til styringsgruppen knoke nær rattet. Noen merkbar bevegelse, med rimelig håndkraft på tie-rod ledd, indikerer behovet for utskifting av tie-rods.
5

Fjern forhjulene ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Løsne klemmene på belgen boot, som ligger rundt den indre tie-rod og tannstang bolig, med en skrutrekker eller socket og skralle. Skyv belgen starte mot deg til den glir ut av huset. Inspisere innsiden av støvelen for overdreven servostyring væske opphopning. Svakt siving rundt selene i huset er normalt, men en opphopning av væske i bagasjerommet krever utskifting av tannstang enhet.
6

Lirk støv støvel som dekker pinjongakselen tilkobling til rattstammen sektor aksel, som ligger på toppen av styringsgruppen rack, fra styremaskin bolig, med en stor flat skrutrekker. Inspisere pinion tetning for lekkasje. Erstatte tannstang enhet hvis pinion forseglingen er lekker. Som med stativet seler, er siving normal, men en opphopning indikerer en lekkasje og indikerer at utskifting av tannstang enhet er nødvendig.
7

Hev bilen fra bukker, fjerne stands , og senke kjøretøyet til hjulene berører bakken. Har en hjelper vri rattet frem og tilbake mens du observerer pinjongakselen. Hvis pinjongakselen beveger seg uten å forårsake bevegelse på rattet, må du bytte tannstang enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68026.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer