Hvorfor Slå Auto AC Kompressorer Off ?

En automotive air condition-systemet drives av en kompressor . Denne kompressoren slås av og på etter behov for å operere systemet , men problemer kan oppstå som forårsaker kompressoren å slå av for ofte , slik at air condition-systemet ikke fungerer ordentlig . Lav kjølemediumtrykket

Mange automotive air condition kompressorer har et lavtrykk som forhindrer at selve kompressoren fra å kjøre hvis trykket nivå av kjølevæske i systemet er lav. Lekkasjer i air condition-systemer er vanlig, noe som resulterer i tap av trykk. Dersom trykket er lavt, bør systemet kontrolleres for lekkasjer før de lades .
Elektriske problemer

elektriske ledninger som kjører air condition-systemet kan bli skadet eller kontaktene korrodert , noe som kan føre til at kompressoren ikke fungere skikkelig . Ledninger og kontakter festet til kompressoren skal inspiseres for problemer og reparert etter behov.
Diagnostic Scan
p Hvis kjølemediet nivåer og elektriske ledninger all innsjekking ut , bør en diagnostisk skanning bli utført for å bestemme kilden til problemet . Diagnostiske skannere kan kjøpes fra en auto deler butikken, men bilforretninger og verksteder kan ofte kjøre en mer detaljert søk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66707.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer