KOPLINGSWIRE Symptomer

bilens clutch system vekselgirene uten å forårsake skade på motoren. Det er flere komponenter i clutch-systemet, som for eksempel clutch kabel, som holder det fungerer. Clutchen kabelen løsner clutchplatene når clutchen trås inn, slik at girene til å skifte jevnt. Hvis KOPLINGSWIRE strekninger eller brudd, vil det ikke fungere skikkelig, og ulike symptomer vil utvikle seg. Hard Pedal

En dårlig clutch kabel kan føre til immobilitet i clutchpedalen. Pedalen vil ofte føle seg stiv og motstå depresjon, og hvis for mye trykk er brukt til et motstandsdyktig pedal, vil clutchen kabelen ofte brekke og forårsake pedalen for å holde seg til gulvet. Hvis dette skjer, vil pedalen ikke gå tilbake til sin normale posisjon og bør byttes ut.
Slipping

En clutch som ofte glipper ut av utstyret kan indikere et problem med clutchen kabelen. I utgangspunktet er slipping når giret glir inn i et annet gir posisjon. For eksempel kan bilen begynne å bevege seg, selv om girspaken er plassert i parken, fordi clutchen flyttet på egen hånd. Slipping skjer stort sett når en motor er overbelastet, for eksempel når du kjører opp en bakke eller akselererende ved høye hastigheter.
Ingen Shifting

En ødelagt eller strukket clutch kabelen kan forårsake symptomer som ligner andre clutch problemer, spesielt svikter helt clutch. Clutchen vil ofte slutte å fungere helt, forårsaker bilen å holde seg i ro når skiftet i gir.
Andre symptomer

En lekker clutch kabelen er et klart tegn på et problem , og inspisere kabelen vil vise om lekkasjer er til stede. Lekkasjer kan skje hvis clutch kabelen er ødelagt eller løsnet, og hvis sistnevnte er problemet, vil koble kabelen løse det. Også når clutch kabelen ikke regulere clutchplatene, vil bilen ofte støte frem eller rykk når motoren startes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66205.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer