Hvordan diagnostisere Utslipp Problemer

Utslipp problemer kan gjøre bilen kjøre dårlig, avfall drivstoff, forurenser miljøet, og i noen stater, føre til at kjøretøyet skal være utestengt fra veiene. Hvis bilen din har et utslipp problem, må du diagnostisere og reparere det så snart som mulig. Du trenger
OBD-II Kode Reader
Bil
notisblokk og penn
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk bilen din mens den er i gang. Se på dashbordet for å se om check engine lyset er på, hvis utslippene systemet har problemer, bør lampen være på. Observere om bilens eksosrør avgir en uvanlig mye røyk, eller tykk blå, svart eller hvit røyk, og dette er et tegn på et utslipp problem. Hvis du ikke finner eksosrør, kan den ha rustet og falt av, trenger du sannsynligvis å bytte hele eksosanlegget
2

Fest OBD-II-kode leseren til bilens interne datamaskin.. Sett den diagnostiske spiss på koden leserens kabelen inn i porten på datamaskinen, som er under dashbordet. Sjekk bilens brukerhåndbok hvis du ikke finner datamaskinen.
3

Snu OBD-II scanner på og trykker på scan-knappen for å sjekke bilens systemer for problemer. Utslipp problemer som gjør at check engine lampen lyser vil vises i koden på skanneren skjerm. Spesifikke OBD-II-enheter kan variere noe i sine prosedyrer for operasjonen, så lese koden leserens bruksanvisningen før bruk.
4

Skriv ned alle de kodene som skanner rapporter, deretter dekode dem ved å se dem opp i skanneren er eierens manuell eller en nettside som Engine Light Help, som viser spesifikke produsenten koder samt generiske seg. Når du har dekodet dem, vil du vite hvilke komponenter i bilens utslipp systemet er feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68225.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer