Bakenden Problemer med en Nissan Titan

Siden sin debut i 2004, har Nissan Titan ikke vært gjenstand for mange tilbakekallinger utover noen setebelte problemer og en dårlig festet bremsepedal. En Titan problem ikke er knyttet til en tilbakekalling er forbundet med ekte akseltetninger. Problemet

bakakselen av Titan har vært gjenstand for mange forbrukere klager. Ifølge LemonLawClaims.com, problemet bakakselen tetningen. Dette gummipakningen på felles av hjulet og aksel lekkasjer, drenering bort smøremiddel ment å holde differensial 100 prosent smøres 100 prosent av tiden.
Vanskelig å diagnostisere

Bakaksel forsamlinger er forseglet enheter. Fordi ingen vedlikehold bør kreves for livet av bilen, mekanikk sjelden håndtere dem. Du kan fortelle om en aksel segl er feil fordi det vil etterlate en fet belegg på innsiden av dekket.
Fikse en Defekt Axle Seal

den tiden en akseltetning har lekket nok olje for sjåføren å legge merke differensial problemer som lyder, lukter eller snu vanskeligheter, skaden er gjort. Hele aksel montasje må skiftes, inkludert differensial.
Påminnelse

Titan er en klasse av kjøretøy kalles en 4X4, så har to differensialer og fire akseltetninger. Klager om lekker er fokusert på bakakselen, som er den akselen som gjør mest arbeid, men det er noen rapporter også om utette pakninger på forakselen. For sikkerhets skyld, hvis du sjekker en, sjekk dem alle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66939.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer