Ford Focus lading problemer

The dynamoen i din Ford Focus er hjertet av sin ladesystem . Ladesystemet omdanner mekanisk energi til elektrisk energi som lader batteriet. De fleste feil i ladesystemet er et resultat av en defekt dynamo . Lav Charge i Battery

Batteriet gir din Focus med oppstarten makt. Hvis batteriet er å miste sin kostnad, vil den første tingen å inspisere være sin elektrolytt nivå . Deretter se om dynamoen drivrem trenger en justering . Deretter inspisere terminalen kabler for enhver slitasje eller korrosjon. Hvis alt virker greit, bør du fortsette med å inspisere dynamoen .
Ignition Lett Indikatorer
p Hvis tenningen lyset ikke slukker når tenningen er slått av eller lyser ikke når den er påslått, så dynamoen kan være defekt. Det kan også være et problem med ladingen systemets krets.
Teste Dynamo

En måte å teste ladesystemet og dynamoen er å utføre en on- bil test. Teste batteriet først med et voltmeter med motoren av - Avlesningen skal være 12 volt. Test det igjen med motoren på - den skal ligge mellom 13,5 og 14,6 volt. Slå på alle elektronisk tilbehør . Hvis spenningen lesing faller under minimum, kan dynamoen være feil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66050.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer