Tekniske tips for Oil Pump Failure

Oljepumper sikre at oljen sirkulerer innenfor en motor å smøre motorens interne komponenter. Hvis en oljepumpe i en bil eller lastebil svikter, kan motoren bli ødelagt av problemer forårsaket av tap av smøring. Det er viktig å forstå hvordan en oljepumpe funksjoner og tegn på oljepumpe svikt slik at du kan forhindre alvorlig skade oppstår til bilens motor. Olje pumpesvikt Symptomer
p Det er flere symptomer et kjøretøy kan vise at indikere oljepumpe svikt. Disse symptomene er klynking fra olje pumpe selv, banket eller banke fra motorens løftere eller stenger på grunn av mangel på smøring, overoppheting av motoren og tap av motorens kompresjon. En bilens oljepumpe bør sjekkes grundig dersom kjøretøyet er viser noen av disse symptomene.
Olje Levels

oljepumpe kan ha sviktet hvis motoren peilepinnen viser at motoren har rikelig med olje, men bilen viser lavt oljetrykk målere. Hvis peilepinnen ikke viser full, tilsetter du olje til det viser full, kjør bilen i flere minutter for å se om motoren trykket går opp igjen. Hvis den ikke gjør det, er oljen ikke når motoren og pumpen er sviktende. |
Nødvendig oljetrykk

fleste motorer trenger 10 PSI av oljetrykk for 1000 omdr at motoren produserer. Motorer som brukes til båtrace eller tunge slepe vil trenge mer oljetrykk enn motorer som bare utfører relativt lys plikt. Overarbeide en motor kan føre til overflødig slitasje på oljepumpe og forårsake problemer i løpet av levetiden til motoren.
Feilkoder

Problemer med motorolje eller en oljepumpe vil føre til at bilens check engine lampen lyser. Du kan skanne bilens datamaskin for feilkoder for å finne ut om oljepumpe er problemet, eller hvis du trenger å se andre steder i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66616.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer