Slik feilsøker blinklyset i en 1998 Chevy S-10

Turn signal på Chevy S-10 opererer med et elektrisk signal som sendes fra batteri som aktiveres med en bryter på rattstammen. Linjen mates gjennom et signal relé som fungerer som en automatisk på /av-bryter, som deretter går til turn lampen til enten slår den av eller på. Sikringen panel for en 1998 Chevrolet S-10 er plassert under dash til side av rattstammen. Feilsøkingsprosessen blinklys starter med å sjekke sikringene. Du trenger
skrutrekker
Replacement Blinklys relé
Replacement pære
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sikringen panel dekke og finn sikringen for de fremre og bakre blinklys. Baksiden av omslaget gir en oversikt over den spesifikke plasseringen for hver sikring. Bytt skadede sikringer, angitt med en frakoblet senter wire, brennmerker eller sprekker.
2

Snu bilen og aktiverer blinklyset.
3

Sett på blinklys pære hvis de fremre eller bakre blinker raskt uten de andre en blinkende. Bytt releet hvis signalet aktiverer lyset, men ikke skru den av. Releet er to sylindriske plugger, en for hver side av kjøretøyet. Bryterne er plassert under dashbordet ved siden av strømuttaket. Du blir nødt til å fjerne boltene langs undersiden av dashbordet for å trekke den tilbake. Releene er til venstre for strømuttaket på rammen, og de bare plugg på plass.
4

Vend det andre signal på. Bytt selve bryteren hvis verken side lyser opp i det hele tatt. Bare bytter relé hvis den ene siden lyser fint og den andre siden gjør ingenting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66051.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer