Slik feilsøker Brake Lights

Brake lysene er laget for å varsle førere av din intensjon å bremse eller stoppe kjøretøyet. Funksjonsfeil bremselysene er ikke bare farlig, men de kan også føre til en billett fra politiet. Bremselysene kan gå dårlig for flere grunner --- en blåst sikring, feil ledninger, blåst pærer eller en dårlig bremse-lysbryteren. Feilsøking bremselysene er en relativt enkel oppgave, du trenger bare å vite hva du skal gjøre og noen tips å følge underveis. Du trenger
Skrutrekkersett
Ratchet
Socket satt
multimeter
Bruksanvisning
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Vis mer Instruksjoner

en

Åpne sikringen panelet under førersiden av dashbordet på de fleste biler. Ta ut og sjekk glødetråd i sikringsskapet for bremselysene å gjøre visse det er intakt. Du kan finne den eksakte sikringen beliggenhet i brukerhåndboken.
2

Fjern de bakre objektiver, ved hjelp av en skrutrekker eller en skralle og socket. Sjekk glødetråden i pæren for å se om den er ødelagt. Hvis den er ødelagt, må du bytte pære og kontroller.
3

Sjekk pære socket for ekstrem korrosjon, da dette kan bryte kontakten med pære.
4 < p> Fjern bremsen-lysbryter, som ligger nær toppen av brems-pedal mast. Det er en firkantet boks med et stempel på slutten av det. Vrikker ledningsnettet for å se om lysene flimrer på. Bruk multimeter for å kontrollere strømmen som kommer ut av denne når den er i "på"-modus, når pedalen ikke er trykket ned. Dette bør være i nærheten av 12 volt.
5

Finn koblingsskjema av lysene i repair manual. Følg baklys ledninger og se etter eventuelle ødelagte tilkoblinger mellom stikkontakten og den viktigste ledningsnett. Kontroller jordkoblinger også, som en defekt bakken bryter kretsen og kan føre lysene til å mislykkes.
6

Sjekk frontlys bryteren. Dette gir kraft til de foran og bak lysene, i noen biler, er de to drevet med separate kurser. Sjekk dette ved å fjerne bryteren per reparasjon manuell og kontrollere kraften kommer fra bryteren i "on" og "off" posisjoner. Det bør være nesten 12 volt i "på"-posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65222.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer