Hvordan vite om toppakning er dårlig

The toppakning er sitter mellom motorblokken og topplokket. Dette pakning tetter motoren sylindere for å holde kjølevæske lekker inn i motoren og for å sikre maksimal kompresjon av sin forbrenningskammeret. Denne pakningen er den viktigste segl i en motor og kan forårsake store problemer hvis det går dårlig. Du trenger
Mirror å inspisere pakningen
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ut peilepinnen og sjekk oljen for tilstedeværelsen av kjølevæske. Hvis toppakning pauser, vil det vanligvis føre kjølevæske å gå inn i olje-linjen. Kjølevæsken vil se melkeaktig i oljen. Hvis du fortsatt er usikker, renne litt olje i en gryte og sjekke det under et lys for flekker.
2

Snu bilen på og la den stå i park. Step bak bilen for å inspisere eksosrøret. Hvis det er et problem med toppakning, vil eksosen være hvit. Det kan også være en søt lukt som kommer fra eksosrøret
3

Åpne panseret og lys med lommelykten til området der motorblokken møter kompresjon sylinder. Bruk et speil for å inspisere vanskelig å se områder. Du leter etter noen åpenbare sprekker eller kjølevæske lekkasjer, noe som kan indikere en ødelagt toppakning.
4

Sett bilen i park og sakte rev motoren. Hvis bilen føles som det er i ferd med å stall mens du går tilbake til tomgang, kan dette også være et tegn på en dårlig toppakning. Grunnen til dette er når en toppakning er dårlig, kan det ikke være nok kompresjon for å holde motoren i gang. Det er kanskje ikke helt stall, så prøv dette noen ganger for å få en indikasjon på hva som skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64506.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer