Slik feilsøker en Chevy ECM

Chevrolet biler produsert før 1996 bruker en intern datamaskin kalles en elektronisk kontroll modul, og det overvåker automatiserte motor diagnostiske rutiner. En Chevrolet ECM kan ane problemer som de presenterer seg selv, og det holder en løpende registrering. ECM tildeler hver feil og funksjonssvikt en kode, som korresponderer med General Motors standardiserte beskrivelser. Noen av disse kodene gjelde ECM selv. Hvis denne modulen svikter eller fungerer uberegnelig, så Chevrolet sin helhet diagnosesystem blir upålitelige. Feilsøking modulen krever samme proceedure som trekker bilens feilkoder. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Chevrolet førersiden dør og finne samlebåndet Data Link. Den ALDL, for alle General Motors biler, vil bli funnet rett under rattstammen, i midten av dashbordet underside.
2

Kjør en lengde på jumper wire mellom ALDL er "A" og " B "porter. Disse to sporene er på ALDL øverste raden, og helt til høyre, på slutten. "A" og "B"-porter er også ved siden av hverandre.
3

Slå Chevy elektriske system på, men la motoren. En aktiv elektriske systemet betyr at ECM vil også være oppe og går.
4

Tell blinkkodene og ta dem opp på en bunke looseleaf papir. Check engine lyset vil blinke kodene på deg, i en serie av lange og korte pulser av lys. For eksempel vil GMs kode 86 vises som åtte lange blink, etterfulgt seks kortere blinker. Det vil være en mørk, stille pause mellom koding settene.
5

Slå Chevrolet elektriske system av og gå ut av bilen. Du må forske på flash-kodene dine kopiert ned. Chevrolet er eierens manualen vil ikke tilby disse kodene. Hvis du ikke ønsker å bruke mye penger, kan du finne koding definisjoner på nettet. Men hvis du vil ha en kilde med en sterkere følelse av autoritet, bør du skaffe deg en Haynes eller Chilton manual for din Chevrolet modell og år. En reparasjon Håndboken vil også fortelle deg i detalj hvordan du kan løse problemene med ECM, De forente 6

Vurdere å ta bilen til en General Motors godkjent mekaniker. ECM er en enkelt en komponent, som ligger bak dashbordet på passasjersiden. Reparasjon alternativene er begrenset. Foruten å investere ECM eksterne ledninger, kan du enten omprogrammere den eller erstatte den. Utskifting moduler er ikke mye solgt, så det vil være best å konsultere en profesjonell mening om din eksakte modell og år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67039.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer