Oldsmobile Alero Ignition Coil Feilsøking

General Motors introduserte Oldsmobile Alero i 1999. 2001 Oldsmobile Alero var utstyrt med mulighet for en 2,4-liters i-4-sylindret motor, eller en 3,4-liters V-6 motor. Begge motorene bruker en spole modul og spiral pakker i tenningssystemet. Over tid spiral pakker kan slites ut, og utskifting blir det eneste alternativet. Testing spolen å sikre at det er riktig fungerer er en god måte å spare penger, og riktig diagnostisere hva er egentlig galt med bilen. Testing av spoler på en 2001 Alero bør ta omtrent en time. Du trenger
Ohmmeter
maskeringstape eller etiketter
Penn eller markør
1/4-tommers skralle og socket sett
Assistant eller andre person
Vis mer Instruksjoner
2001 Oldsmobile Alero: 2,4-liters, fire-sylindrede Coil måleinstruksjonene
en

Løft panseret på Alero. Plasser deg selv i front av bilen, slik at du kan få tilgang viklingslaget på toppen av motoren. Koble det elektriske ledningsnettet fra spolen. Tennspolen er plassert på passasjer oversiden av motoren. Bare trekke den elektriske kontakten fra spolen modul for hånd.
2

Installer et ohmmeter på den elektriske kontakten enden av kontroll modul. Koble den sorte ledningen fra ohmmeter til pluggen enden merket med "-". Plasser den røde ledningen fra ohmmeter på pluggen enden merket med "+".
3

Les måleuret på ohmmeter. Hvis spolen på 2001 Alero, 2,4-liters motoren ikke lest mer enn 10 000 ohm motstand, så spolen er dårlig og må byttes
2001 Oldsmobile Alero:. 3,4-liter, V-6 Coil Testing Instruksjoner
4

Løft panseret på Alero. Merke hver tennplugg ledning på spolen modulen, ved hjelp av maskeringstape eller etiketter. Skriv tallene "1-2-3-4-5-og 6" på tennplugg ledninger fra venstre til høyre.
5

Fjern to tennplugg ledninger fra en av coil pakker. Det er tre spiral pakker, med to ledninger på hver pakke. Hver pakke kontrollerer to tennplugger. Sett pluggen ledninger på toppen av motoren, vekk fra alle bevegelige deler. Gå vekk fra bilen, slik at ingen del av kroppen din er rørende bilen i det hele tatt.
6

Spør en assistent til å vri om tenningsnøkkelen til "Start"-posisjon for ikke lenger enn tre sekunders intervaller . Bilen vil ikke starte med tennplugg ledninger løsrevet fra spolen. Inspiser visuelt spolen mens motoren spy. Se etter en elektrisk lysbue eller gnist for å koble mellom de to spiral tårnene mens motoren snu. Spør din assistent til å slutte å vri om nøkkelen etter ikke mer enn tre intervaller starte motoren. Hvis den inspiserte spolen har gnist, og deretter setter de tennplugg ledninger og fortsett å teste neste spole pack.
7

Fjern spolen pakke som ikke har noen gnist, samt viklingslaget rett ved siden av det. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket å fjerne de to festeskruene som holder hver pakke på plass. Slå de to spiral pakker ved å trekke både pakke rett oppover for å fjerne dem, og deretter plassere dem rett nedover for å feste dem. Stram viklingslaget festeskruer tilbake i spiral pakker og modul, med 1/4-tommers skralle og socket. La de tennplugg ledninger ut av den mistenkte dårlig spiral pack, men fest alle andre tennplugg ledninger.
8

Be assistenten til igjen vri nøkkelen til "Start"-posisjon for ikke lenger enn tre sekunds mellomrom. Ikke berør bilen på noen måte mens motoren snu. Inspiser visuelt viklingslaget tårnene på den mistenkte dårlig spiral pack. Hvis viklingslaget ikke har gnist i denne andre posisjon, så spolen er dårlig og må byttes ut. Hvis spolen som hadde ingen gnist i sin primære posisjon har gnist i underordnet posisjon, så spolen modulen er dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67328.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer