BMW tilstoppet drivstoffilter Symptomer

Drivstoff filtre hjelpe rense drivstoffet av smuss partikler før den renner ut drivstoff injektor. Et tett drivstoff filter kan redusere mengden drivstoff som blir sendt inn drivstoff injektor, og dermed forårsaker at motoren å miste makt. Det er flere tegn som tyder på at drivstoff filteret av din BMW kan være tilstoppet. Motoren stanser

Motoren kan stoppe når dieselfilter på BMW er tett. Dette skjer fordi drivstoffilter er blokkert til det punktet at ikke nok drivstoff strømmer inn drivstoff injektor. Denne reduksjonen i drivstoff forårsaker motoren din til pause inntil mer drivstoff pumpes inn i drivstoffilteret. Løs dette ved å erstatte drivstoff filteret med et nytt filter.
Engine strømbrudd
p Hvis din BMW taper makt, er det et annet symptom på en tett dieselfilter. I dette tilfellet er drivstoff å komme gjennom til drivstoff injektor, men ikke nok til å holde bilen kjører på topp kapasitet. Det kan være noe som hindrer drivstoff-filter ventiler, som forbinder drivstoffilter til gassledningen. Dette er løst ved å koble fra drivstoffilteret fra gassledningen og rengjøring eventuelle hindringer. Hvis dette ikke fungerer, må du bytte drivstoffilter med et nytt filter.
Motoren slås av eller Svikter for å starte

En viktig symptom på en tett drivstoffilter er når motoren bare slår seg av eller ikke starter. I dette tilfellet er absolutt ingen drivstoff å komme gjennom drivstoff filter, og dermed ikke drivstoff blir sendt til drivstoff injektoren. En motoren slås av uten drivstoff til å brenne for strøm. Løs dette ved å erstatte din drivstoffilter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65014.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer