Hvordan beregne Automotive Toe-In

Riktig suspensjon justering er avgjørende for riktig styrerespons og kritisk til slitebanen liv. Sikkerhet og stabilitet er svekket av suspensjon vinkler som faller ut av kalibreringen. Toe-in som overstiger angitte verdier vil påvirke dekkets slitebane i korte avstander reist. Andre suspensjon vinkler påvirke dekkslitasje, men ingen så fort som overdreven toe-in. Utilstrekkelig toe-in kan overbringe en falsk følelse av stabilitet i lineære kjøring som distraherer fra dekket skade finner sted. Målinger kan tas uten at det spesielle utstyr som vanligvis brukes i suspensjon innretting butikker. Du trenger
Chalk String Nivå Blå penn
Black blekk penn
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Park på et flatt underlag som gjør rett fram styring i ett til to bil lengder. Bøy suspensjon av kjøretøyet for å sikre en nøytral holdning og for å unngå skjevheter skapt av forrige rattbevegelser. Sprette støtfangerne foran og bak opp og ned for hånd, eller sikkerhetskopiere en kort avstand og brems fast, å uroe noen holdning tilbøyeligheter.
2

Observer posisjonen på rattet i forhold til fronten hjul. Rett rattet hvis det er skjevt. Synkronisere dekktrykk å garantere nøyaktige målinger. Mål dekkene fra bakken til den øverste overflate av slitebanen, for å markere det nøyaktige sentrum av hjulet med kritt. Verdien av målingen bør falle sammen på hvert hjul.
3

Place et nivå på midten mark av hjulet og lage et merke på foran og bak sidevegg, på høyde med midten mark . Gjenta denne prosessen på hvert hjul som skal måles. Plasser en hyssing spennes over merkene på baksiden sideveggen av forhjulene, og merk strengen med blekk på begge ender der den krysser kritt mark på sideveggen.
4

Place samme string spennes over kritt merkene på forsiden sidevegger og merk skjæringspunktet i blekk av en annen farge. Plassen mellom blekket merker på strengen viser hvor mye toe-in. Produsentens toe-in spesifikasjoner kan uttrykkes i tomme fraksjoner eller andre verdier som kan kreve oversettelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68115.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer