Feilsøking Vehicle Belt Problemer

Beltene på et kjøretøy er viktige, så de går rundt skivene , som er festet til svinghjulet og styrer andre komponenter . Belter makt viktige kjøretøy deler, inkludert dynamoer , vannpumper, klimaanlegget kompressorer og servostyring pumper. Enkelte biler har ett belte som styrer alle komponentene , mens andre kan ha mer enn én. Det er viktig å vite hvilke typer belter på bilen din og hvordan du feilsøker . Instruksjoner
en

Lytt etter ulyder som kommer fra motoren , som angiveri eller skrikende . Dette indikerer beltet sklir av skivene. Beltet må byttes ut så snart som mulig .
2

Inspiser beltene for sprekker eller slitasje . Den beste måten å gjøre dette på er å bruke et speil og lommelykt . Hvis det er sprekker som måler mer enn 1 ", bør beltet endres umiddelbart for å hindre brekkasje.
3

Sjekk beltet for å sikre at det ikke gjennomvåt av lekker motorolje. Motorolje lekkasjer raskt kan skade kjøretøy belter. Fix slitte tetninger eller pakninger før du bytter den gamle remmen .
4

Look for overflødig røyk fra eksosen. det kan være et tegn på at Registerreim er klar til å være erstattes. Når timing belte er slitt , kommer motor under ekstra press når du bruker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65614.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer