Tenningsmodulen Symptomer

Et kjøretøy tenningssystemet omfatter tennplugger, tennspolen og tenningen modul, som også kalles tenningen kontroll modul. Alle de delene fungerer i forbindelse med styre-modulen for å antenne den gnist som fører til et kjøretøy for å starte og opprettholde strømmen. Hvis tenningsmodulen er defekt, vil tenningssystemet mislykkes. Et kjøretøy vil vise ulike symptomer når tenningen modulen må skiftes. Akselerasjon Problemer

Et kjøretøy kan vise akselerasjon problemer hvis tenningsmodulen er dårlig. Det kan nøle eller riste når gasspedalen trykkes inn. Når bremser etterfulgt av akselererende, bilen vil ofte rykk og tregere før akselererende.
Temperatur Issues

En dårlig tenningsmodulen kan føre til at temperaturen i bilens motor til stige over det normale. Ved overoppheting, vil temperaturmåleren på dashbordet stige over den gjennomsnittlige temperatur-området. Hvis du slår av bilen, og la den kjøle seg ned, vil måleren gå tilbake til det normale. Når du begynner å kjøre igjen, vil bilens temperaturen igjen stiger over det normale. Dette overoppheting og kjøling mønster kan indikere et problem med tenningsmodulen.
No Power
p Hvis tenningsmodulen er defekt, kan bilen til slutt ikke starte i det hele tatt. Motoren kan snu, men slutte å skru når du vrir om tenningsnøkkelen. Kontinuerlig prøver å starte bilen vil ofte produsere klikke lyder fra motoren, noe som indikerer at ingen gnist er til stede i tenningssystemet.
Damage

Noen symptomer er synlige på selve tenningsmodulen, og derfor vil inspisere den delen bidra til å avdekke eventuelle skader. Plasseringen av modulen varierer, avhengig av kjøretøyet. Det kan være montert på motoren i fordeleren, innenfor et motorrom eller i fordelingsskap. Når modulen er lokalisert, inspisere de omkringliggende bolter for sprekker eller omfattende slitasje. Noen merkbar skade er en indikasjon på en defekt del. I tillegg bør modulen har en fettete stoff på baksiden for å beskytte den mot varmen fra motoren, ellers må den byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65613.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer