Ford F150 Triton Motor Tenning Problemer

The Triton motor montert på Ford F-150 har erfaring rapporter om tenning problemer. Tenningssystemet i F-150 kan inkludere batteriet, batterikablene, starter, solenoid, distributør og tennplugger med tilbehør. Den største tenning uro på Triton motoren er et problem med tennpluggene blir kastet ut av kontakten på motoren, og teknisk service bulletiner (TSBs) utgitt av produsenten beskrive andre problemer. Spark Plug Ejection

Ford F-150 var gjenstand for en større undersøkelse som involverer rapporterer at tennplugger i Triton motor kan mystisk løse ut fra gjenger socket hull. Ifølge Fordproblems.com, insisterer Ford Motor Co Triton motoren ikke har et design feil og årsaken til at tennpluggen utstøting problemer er uriktig Momentflytting av tennpluggen. Dette tenning problem skaper en farlig situasjon fordi når tennpluggen sender ut fra motoren, kan bensingass unnslippe sylinder starte en brann. F-150 eier kan besøke forhandleren og har Triton motoren reparert, eller kjøpe et kit for å fikse Plugghetter hullet på motoren.
Plug Coil

Spolen som styrer spenningen kommer til tennpluggene kan føre til at Triton motoren på Ford F-150 til feiltenning eller ikke starte. Spolen er en del av distributøren system, som sender spenningen til hver tennplugg på en tidsbestemt basis for å fyre av sylindrene. Spolen kan mislykkes når for mye spenning bygger seg opp, forårsaker den til å brenne ut. Ford publisert en TSB om dette tenning problem på Triton motor. Ford F-150 eier bør ta bilen til en kvalifisert tekniker eller forhandleren når Triton motoren begynner å bli tent for å ha spolen skiftes ut før motoren ikke kan startes.

Batteri Problemer

annen TSB involverer Ford F-150 Triton motor bekymringer tenning problemer forårsaket når batteriet har blitt tappet for spenning. TSB forklarer at et ledningsnett problem på Triton motor fører til at enkelte motor deler å være på når nøkkelen er ikke i tenningslåsen. Tilbehøret sakte renne spenning ut av batteriet, som hindrer Triton motoren starter. En ledningsnettet må skiftes eller repareres for å fikse dette tenning problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66840.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer