Slik feilsøker RPM på en Chevy Blazer

The Chevy Blazer var GMs første virkelige sport utility vehicle (SUV) som var basert på C /K lastebil plattform. Det viste seg å være svært populært på grunn av sin enkle reparasjoner og billig deler siden C /K baserte lastebil komponenter kan byttes med Chevy Blazer. Men Chevy Blazer kunne utvikle en rekke problemer over tid som kan være ansvarlig for unormale turtall. En defekt motor styreenhet (ECU) eller en overopphetet motor vil være den mest sannsynlige årsaken. Instruksjoner
en

Pop panseret åpent på Chevy Blazer ved å trekke hetten utløseren i kabinen, og deretter propping det opp med en hette prop pinne. Inspisere radiator først for eventuelle skader eller rusk på kjøleribben. Fjerne eventuelle rester på radiatoren som kan være årsaken til at motoren går varm og gjøre turtallet variere. Rådfør deg med vedlikehold poster for siste gang radiatoren væsken ble endret og satt i ny væske hvis det er tid eller hvis det har vært en lekkasje.
2

Kontroller batteriet for eventuelle skader eller om det er døde. En dårlig batteri kan føre til at motoren har et lavere turtall, dersom tennpluggene ikke får nok strøm til å forsyne en kostnad. Også sjekke dynamo for eventuelle skader eller korroderte kontakter som også kan levere for lite gebyr.
3

Slå Chevy Blazer på og bare la den gå. Hvis tomgangsturtall er over 2000 RPM da motoren kan være å få for mye drivstoff og luft i forgasseren. Dette kan være fra en fast forgasseren ventil eller en feil motor styreenhet (ECU). I begge tilfeller er det best å ta Chevy Blazer til en forhandler for reparasjon. ECU kan ikke reflashed uten forhandler koder i enkelte tilfeller.
4

Shift Chevy Blazer i Drive og gi den litt gass. Hvis RPM plutselig overspenning deretter throttle kabler kan være for stram og motoren "tror" du spør etter mer gass enn du egentlig er. Hvis RPM ikke klarer å gå opp da kablene kan være for løs, og det omvendte skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67758.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer