Slik feilsøker de elektriske bremsene på en Horse Trailer

Feilsøking en feil bremselys på hesten trailer kan virke som en skremmende oppgave for noen som er ny til å jobbe med elektriske kretser. Heldigvis kan diagnostisere problemet oppnås med bare noen få enkle verktøy. Ikke forsøk å taue trailer med feil bremse lys, da dette øker sikkerheten fare for deg selv, andre sjåfører og dine hester. Kjøring med tilhenger med en funksjonsfeil bremselys er også ulovlig i de fleste områder. Du trenger
skrutrekker
12 volt test lys
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller den elektriske tilkoblingen mellom hest trailer og kjøretøyet. Sørg for at den er godt festet og ikke er skadet. Bruk en 12 volt test lys for å teste om strømmen kommer frem hengerkontakten.
2

Åpne sikringsboksen på bilen. Bruk diagrammet på sikringsboksen for å finne sikringene knyttet til tauing lys. Skift ut sikringen hvis nødvendig.
3

Bruk en skrutrekker for å fjerne linsen fra feil lys. Sjekk for å se om pæren er brent ut eller brutt. Sett inn en ny pære, hvis det er nødvendig.
4

Bruk en 12 volt test lys for å sondere terminaler i pære socket. Koble jordklemmen for testen lys til rammen av tilhengeren. Bruk sonden for å teste forbindelsene. Hvis lyset tennes, det er strøm nå pære socket. Hvis lyset ikke lyser, kan det være en kort mellom pære socket, og kjøretøyet kontakten.
5

Sett på linsedekselet med en skrutrekker. Kontroller at objektivet er riktig justert og festet godt. Være forsiktig med å stramme skruene for hardt, da du kan skade linsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67015.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer