Hva gjør en Chevrolet motor Overoppheting ?

Den mest berømte motor laget av Chevrolet eller noen annen produsent er small-block , en pushrod V - 8 design som kan dateres tilbake til 1955 . Selv små - blokk motorer er generelt like pålitelig som de er gjennomgripende , overoppheting er ikke et uvanlig problem . Sylindere

Senteret to sylindere på mange små- blokkene er " siamesed ", som betyr at de har ingen gap i mellom for kjølevæske å flyte. Dette kan føre til overoppheting i enkelte tilfeller.
Debris

Fordi mange små- blokkene er både jern og gamle , tenderer de innsamlede rust skala innsiden av sine kjølevæske passasjer til løsne og tette kjølevæske linjer over tid .
Kjølevæske Kapasitet

Mange små -blokker brukes i ikke-lager applikasjoner. Unnlatelse av å matche størrelsen på radiator til motoren når swapping er en stor faktor i overoppheting .
Termostat Failure

Chevy små -blokker bruke en voks - pellet -type termostat som kan mislykkes over tid og reduserer kjølevæskestrømmen .
Air Heater Failure

Gamle små -blokker bruke en stor ventil for å rute den varme luften som kommer samlet rundt eksos manifolder inn inntaket . Disse " Thermac systemer er kjent for å mislykkes og gripe over tid , slik at motoren til å kjøre mye varmere enn det burde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64468.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer