Slik feilsøker en Holley forgasser

The Holley forgasser, laget for biler under 1950 (og brukes i mange muskelbiler fra den tiden), er en enhet som blander uteluft med drivstoff fra bilens bensin og reservoar stridsvogner. De komponentene fungerer på prinsippene om vakuum press. Den opprinnelige Holley forgasser var en svært pålitelig komponent. I 1968 ble Holley kjøpt av Colt bransjer. Kvaliteten på forgassere har siden gikk noe på grunn av bruk av billigere materialer i et forsøk på å redusere kostnadene. Du trenger
Crosspoint skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for korrosjon på gassen kroppen delen av forgasseren ved å fjerne luftfilter og ser ned i forgasseren. For å fjerne filteret, skru sentrum skruen på filteret med en skrutrekker og trekk luftfilteret på toppen av forgasseren. Deretter se ned i forgasseren. Den Holley forgasser er delvis laget av sink. Denne designen, dessverre, gir seg til korrosjon hvis vannet er i drivstoffet (fra kondens i drivstofftanken). Hvis du ser korrosjon, har forgasseren service og rust fjernes umiddelbart.
2

Start motoren og lytte etter en grov tomgang eller nøling. Den Holley forgasser er Squirter check-nål seter noen ganger ikke er trykket langt nok inn ved fabrikken (eller ved en gjenoppbygging butikk). Dette sporadisk problem må være betjent av en maskin butikk eller en kvalifisert mekaniker, som kan re-seters check-nål seter for deg.
3

Sjekk for motor nøling eller steiler. Dette er ofte forårsaket av ekonomiseren stråle på Holley forgasseren blir delvis blokkert med forurensninger i brennstoffet. Dette skjer først og fremst som følge av brenselet filteret blir tilstoppet og utenlandske forurenser blåsing av filterelementet. Det kan også skje hvis forurensninger er i bensintanken (slik som rust på grunn av fuktighet eller kondens på innsiden av tanken). Har denne betjent av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64469.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer