Tegn og symptomer på en dårlig Gass-forgasser Bike

Det er ingenting som følelsen av den åpne veien flyr forbi mens du cruiser nedover motorveien på en motorsykkel. Millioner av syklister rundt om i verden ikke bare elsker denne følelsen av frihet, men også drivstofføkonomi av motorsykler som ofte dobbelt (noen ganger trippel) som av en bil. Men til tross for lommebok-vennlig drivstoff effektivitet, er det tegn og symptomer på problemer som gass-carbureted sykkel eiere bør se ut. Hard kaldstart

Et vanlig tegn eller symptom på et problem er når sykkelen er vanskelig å starte når det er kaldt. Dette er ofte forårsaket av en struper som ikke åpner på riktig måte, noe som resulterer i en drivstoffblanding som ikke er rik nok for en kald motor. Hvis choken ikke fungerer som det skal, vil du legge merke til at rask tomgang nødvendig for å kunne varme opp motoren først er til stede. Dette kan resultere i at motoren kveles før det endelig når sin normale driftstemperatur. Viktigste årsakene til dette symptomet er en skitten eller skadet choke mekanismen eller regulatorfjær og kan ofte løses med en ny bimetal våren eller en choke reparasjonssett.
Hard Hot Starter
< p> problemer med å starte når den er varm er et annet tegn eller symptom på en dårlig gass-carbuereted sykkel. Med dette symptomet, nekter motorsykkelen å snu eller kan stoppe etter start, når motoren allerede er varm. Dette skiltet er vanligvis ikke direkte relatert til forgasseren. I stedet problemer med å starte når den er varm ofte skyldes overskuddsvarme nær forgasser, drivstoffpumpe eller drivstoff linjer. Dette resulterer i brenselet koking og damplås skjer. Isolerende drivstoff linjer eller flytte dem vekk fra varmekilder, som for eksempel eksos manifold, kan løse dette problemet. Andre årsaker kan være en skadet forrett eller tenningsmodul eller feil batteritilkoplingene.
Nøling ved akselerasjon

nøling ved akselerasjon er et tegn på at en gass- carbureted motorsykkel har et problem. Som gassen åpnes opp, i stedet for økt kraft, merknader rytteren en kraftig nedgang i kraft som motoren snubler før endelig akselererende. Dette nøling er vanligvis et tegn på et drivstoff blanding som er for magert og er ofte forårsaket av en forgasser som er skitne eller ikke justert riktig. Forgasseren, i dette tilfellet, kan det være nødvendig å enten gjenoppbygges eller erstattes. Rengjøring av forgasser jetfly med en forgasser renere kan også løse problemet. I tillegg kan nøle symptom være en indikasjon på en slitt strupeakselen, en svak gasspedalen pumpe, en defekt EGR ventil, dårlig plugg ledninger, skitne eller slitte tennplugger, svakt tennspolen eller en luftlekkasje et annet sted i motoren skjev ut drivstoff blandingen.
Rough Tomgang

Rough tomgangskjøring er et annet tegn på en gass-carbureted motorsykkel med et problem. Den feilaktige tomgang ofte er demonstrert som en hakkete eller momentan galloping i motoren når motoren sitter på tomgang, i motsetning til de glatte, kontinuerlig løpende denne skal komme. Grov tomgang er typisk et symptom på en mager feiltenning på grunn av en brennstoffblanding som er for mager. En skitten eller skadet forgasseren kan være problemet, som fører til et behov for å rydde, overhaling eller utskifting forgasseren. Luftlekkasjer eller en feil fungerende EGR ventil kan også være kilden til leaness, slik at for mye luft inn i motoren. Overdreven blow-by, på grunn av slitte sylindere eller ringer, skadet ventil tetninger eller guider, skitne tennplugger, en svak spiral eller skadede plug ledninger kan også være årsaken til dette symptomet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68359.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer