Hvordan vet jeg hvilken retning en bilmotor Slår

Motor, eller veivaksel rotasjon, er retningen motoren spinner: enten med eller mot klokken. De fleste biler har standard rotasjon, mot klokken. Bare noen få biler, for eksempel tidlig Honda og den amerikanske-laget Chevrolet Corvair flat-seks, hadde omvendt rotasjon, eller høyre spinn i klokkens retning. Hvis du ønsker å bestemme snu retning av en motor, er det et par ting å se etter. Du trenger
Eiers reparere manuell
Floor jack
Jack står
Socket satt
Skralle
Assistant
Skrutrekkere (eventuelt)
Show Mer Instruksjoner
en

Slå opp kjøretøyets motor størrelse og statistikk i en eiers reparasjon manual for eksakt merke, år og modell av kjøretøyet. Motor rotasjon - enten standard eller omvendt - vil bli oppført under motor statistikk og resultater. Sjansene er gode for at motoren er standard og roterer mot klokken.
2

Løft panseret på bilen og koble tenningen coil ledningen fra spolen eller spole pack. Sett overføring velgeren i nøytral eller park, avhengig av din overføring type. Sett i nødbremsen.
3

Hev bilen med et gulv jack og sted to bukker under bakrammen og to bukker under den fremre rammen.
4

Bruk en socket og skralle for å fjerne inspeksjon dekselet på svinghjulet. Bruk en skrutrekker hvis skruer holder platen på huset. Sjekk brukerhåndboken for å se om inspeksjon plate sitter på toppen eller siden av motoren (unik for din merke, modell og motor plassering) og ta det med en stikkontakt eller skrutrekker.
5

instruere en assistent til "bump" starteren over, for å rotere motoren. Se rotasjon av svinghjulet bakfra. Hvis svinghjulet slår mot klokken, eller venstrehendt, betegner det en standard rotasjon. Hvis svinghjulet svinger med klokken, eller høyrehendt, betyr det en omvendt rotasjon motor. Husk at dersom foran svinghjulet viser gjennom en inspeksjon plate, reversere rotasjonen å gjøre rede for svinghjulet sett fra baksiden.
6

Still deg foran motoren, vendt mot skivene. Dette gjelder en inline eller side-mount motor. Ha en assistent bump startmotoren så trinser og belter flytte fra veivakselen rotasjon. Disse prosedyrene fungerer hvis du ikke kan se bak eller foran svinghjulet hvor som helst på motoren. Legg merke til rotasjonen. Trinser som beveger klokken har venstre rotasjon, og taljer som slår mot klokken har høyre rotasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68529.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer