Hvordan Push jeg en baksetet ned i en Toyota bil for mer lagringsplass?

Toyota tilbyr en rekke kjøretøy, inkludert sedan, SUV, kombi og skåler, med tiår igjen av alternativer. Fremgangsmåten for å sette din baksetet ned kan variere fra året, merke og modell av kjøretøyet du eier. Sette setet ned i ryggen kan tilby rikelig med ekstra rom for lasteskip behov, enda mer i SUVer og kombi, som kan inkludere en opsjon på passasjersetet foran for å gå ned også. Instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet eller luke komme til på baksiden av setene. Se etter et håndtak på baksiden av setene (i SUV eller kombi bare). Trekk i håndtaket for å løsne setene.
2

Se etter en pull-tab alternativ i sedan eller skåler som sitter mellom setene og bagasjerommet end øverst. Trekk haken, noe som vil frigjøre plasser. Gå rundt til bilens baksetet til å skyve setene ned når låsen frigjøres.
3

Se etter et håndtak eller en knapp på baksiden av kjøretøyet. Håndtaket bør være plassert på siden av luken eller stammen, ovenfor hvor dekkene er, og kan vise et bilde av setet. Trekk eller trykk på knappen, eller dra for å slippe håndtaket. Setene skal bevege seg ned på egen hånd, men hvis ikke, gå til baksiden av bilen for å skyve setene ned.
4

Gå til baksetene i bilen hvis du ikke finner en utgivelse mekanismen i stammen eller i det bakerste arealet bak setene. Ser ved siden av nakkestøttene for en knott eller håndtak. Dra knotten opp for å åpne låsen og skyv setet ned, eller dra opp på håndtaket for å låse opp og skyve setene ned.
5

Sjekk for et håndtak på siden av baksetet og flytte den helt opp samtidig som du skyver setet ned (samme håndtak som flytter setet frem og tilbake i oppreist stilling). I større kjøretøyer, for eksempel Sequoia, Highlander eller 4Runner, kan varierer. I fullastede modeller, sjekk for en elektronisk knapp blant forsetet kontroller som viser et bilde av setene - trykk på knappen for å flytte baksetene ned elektronisk
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65256.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer