Tegn på en Defekt Heat modulator i en 1998 Ford Ranger

Varmen modulator i 1998 Ford Ranger styrer termostaten, blåser motor og temperatur på lastebilen. En defekt varme modulator hindrer varmen fra å bli korrigert inne i førerhuset på Ranger. Visse tegn viser under drift av varmeapparatet når varmen modulator er defekt. Varmeapparat virker ikke

Ford har utstedt 13 tilbakekalling merknader på 1998 Ford Ranger. En husker avtaler med et varmeapparat problem at enkelte Ranger eiere har opplevd. Tilbakekallingen omfatter den elektriske ledningen som går til varmeapparatet modulen. Wiren forbindelse, som går til et av elementene, har et krympe-i forbindelsen, slik at varmeapparatet modulator ikke å arbeide Passopps varmesystemet. The wire, tilkobling og element må byttes ut for å korrigere dette defekt varmeapparat modulator problem.
Heater Sticks

Kontrollene av varmesystemet kan sette seg fast slik at at selv om operatøren kan slå kontrollene, forblir varmesystemet i samme posisjon. Denne tilstanden er en sterk indikasjon på at varmeren modulator er defekt i 1998 Ford Ranger. Varmeapparatet modulator fungerer ikke termostaten kontrollene fordi modulator er å bli sittende fast i én posisjon og varmeapparatet i førerhuset fortsetter å blåse varme. Varmeapparatet modulator må skiftes før viften og elementene brenne ut.
Ingen Heat

Et annet tegn på at varmeren modulator er defekt på 1998 Ford Ranger er når viften fungerer, men ingen varme blåser gjennom ventilene av lastebilen. Varmeapparatet modulator ikke signaliserer termostaten at varmen trenger å justeres. Varmeapparatet modulator styrer justeringen av termostaten, men, på grunn av feilen, kan det ikke klarer å kommunisere med termostaten. Denne feilen kan føre til at termostat og vifte til å brenne opp, fordi enten de ledninger er løse eller transformatoren er sviktende. Ranger eier må ta bilen til forhandleren for å få modulator erstattet før stor skade er gjort til termostat og vifte motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66523.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer