Hvordan vite om Sjokk Trenger Skifte

Hvis bilen er hoppende mer enn den burde, og er ikke håndterer støt og kurver helt som det brukes til, tiden kan ha kommet til å ha sjokk kontrolleres og skiftes ut. I henhold til bilisten Assurance (MAP) "sjokk og avstiver erstatning ikke bør avhenge av et kjøretøys kjørelengde eller om støtdemperne eller struts feilet en sprett-test." Skifte støtdempere er like viktig som å endre olje, men noen drivere er tilbøyelig til å overse skiltene og kjøre inn i alvorlige vanskeligheter som resultat. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål høyden på alle fire hjørner av bilen din med et målebånd, og sammenligne dem. En forskjell på 1/2 tomme eller mer fra den ene siden til den andre kan bety sagging fjærer eller en slitt bæresystem. Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut riktig kjørehøyde for bilen din.
2

Ta bilen for en prøvekjøring. Kjenn hvordan bilen ritt på en grov eller steinete veien og hvordan den håndterer humper. Ta det for en snurr i regn og snø, og merk eventuelle forskjeller i håndtering. Hvis bilen lener seg til den ene siden når du gjør en sving, knebøy på baksiden etter at du setter foten på gassen, nese dykk ved bremsing hardt og fort, eller bunner ut når du flyr over en bump, har dine sjokk erstattet.

3

Utfør en sprett test på bilen din. Står foran bilen, rock støtfangeren opp og ned et par ganger. (Du må to personer til å utføre denne testen.) Hvis bilen din gyrates to eller flere ganger etter at du la gå, må du kanskje erstatte sjokk.
4

sjekke dekk og fjæring systemet deler --- kuleledd, fjærer, konstant hastighet (CV) ledd og styring linkage --- for tegn på slitasje. Se etter punkterte Stempelstenger, lekkasjer og bulker på sjokk hus og slitasje på oppheng foringer. Problemer med noen av disse delene kan peke på dårlige sjokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65901.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer