Rear End Støy i en Toyota Tacoma

The Toyota Tacoma, en solid bil kjent for sin pålitelighet, er likevel like utsatt for påkjørsler problemer som andre biler. Påkjørsler støy kan ha mange årsaker, selv om noen er mer vanlig. Å diagnostisere kilden til støy, note på hvilket tidspunkt under kjøring lyden blir hørbar. Timing og tonen kan hjelpe deg å finne den eksakte årsaken, siden ulike mekaniske problemer ofte manifesterer gjennom utpreget varierende lyder. Universalleddene

bak universell ledd, ofte kalt U-ledd, generelt krever erstatning minst en gang i løpet av levetiden for en rear-wheel-drive bilen som Tacoma. U-ledd vil ofte gjøre et metall clunking lyd når du plasserer bilen i gir hvis de krever erstatning. Leddene noen ganger lage en høy vibrerende støy når du akselererer bilen over 50 km /h, og lyden vil ofte øker med hastigheten. Skifte u-ledd er ganske billig og ikke vanskelig, noe som gjør det til et godt sted å begynne med diagnostisering lyden.
Lyddemper

Et hull i lyddemperen kan bli farlig , som gjør det mulig karbonmonoksid å lekke fra eksos inn i lastebilens hytta. Et hull i lyddemperen kan forårsake en tydelig støy i den bakre ende av en Tacoma. En høyt, dyp rumling --- vanligvis høyest på akselerasjon --- indikerer vanligvis en lekker lyddemper. Sjekk om eksospotten for noen åpenbare hull eller råtnet deler muligens ansvarlige for lekkasjen.
Bremser
p Hvis bakbremsene er ansvarlig for hørbar støy i lastebil, vil du ofte bare legge merke til lyden under bremsing. Det kan høres ut som angiveri eller kvitre som man trykker på bremsepedalen. Noen ganger lyden kan skyldes brems støv eller lastebil kan trenge nye brems komponenter. Ved kontroll av bremsene på bilen din, må du huske å ikke bruke raske eller midlertidige reparasjoner når det kommer til lastebilens bremsesystem.
Rear Differential

Den bakre differensial er et mekanisme i din lastebil som overfører motorkraft og leverer den til hjulene. I løpet av en sving, hjulene på et kjøretøy operere med ulik hastighet --- opprinnelsen til begrepet "differensial". Hvis differensial trenger reparasjon eller utskifting, kan du høre en påkjørsel støy som hyler eller sliper spesielt under en sving. Hvis du mistenker at støyen stammer fra den bakre differensial, ta din lastebil til en mekaniker umiddelbart, ikke prøv dette vanskelig jobb på egen hånd

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66782.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer