Årsaker til Clutch Støy

En arbeidsgruppe fan clutch forbedrer effektiviteten av bilens kjølesystem og reduserer slitasje på motoren. Det ligger mellom vann - pumpe akselen og viften og gjør viften å kjøre på lave turtall, men også løsne når luftbevegelse fra høyere hastigheter er kjøling av motoren. Når en fan clutch begynner å lage bråk , kan det være et tegn på at det er å bryte ned. Fan Støy

Du kan høre lyder som kommer fra viften clutch når det er fullt engasjert og viften forsamlingen kjører med maksimal effekt . Lyder også kan oppstå når du starter bilen fordi silikon og væske inni fan clutch vil avgjøre når fan clutch er inaktiv. Disse lydene skal stoppe etter en minimal tid .
P Hvis støyen høres uvanlig høyt eller overdreven, kan viften clutch forsamlingen ikke være engasjerende eller kan ha låst på plass.
fan Roaring

En knitrende støy fra viften forsamlingen kan bety at viften clutch har låst opp . Hvis du prøver å slå viften for hånd og er ute av stand til å gjøre det , eller viften lager en skrapelyd når du prøver å slå den , må du kanskje erstatte fan clutch .

Andre tegn på problemer

en fan -clutch forsamlingen som er å bryte ned kan utvise en rekke symptomer , inkludert motoren overoppheting eller klimaanlegget ikke å avkjøles. En frossen fan clutch selv kan føre til et kjøretøy vibrerende .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65444.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer