My Car Vil ikke Pass NYS Inspeksjon

New York State krever at alle kjøretøy som er drevet på veien må kontrolleres. Inspeksjoner skal skje ved en sertifisert kontrollør. Bilen må ha en inspeksjon klistremerke som er gjeldende i nedre venstre side av frontruten, ved registrering klistremerke. Hvis bilen din er ikke opp til pari det ikke kan passere inspeksjon. Inspektører se etter og sjekke visse ting for å sikre kjøretøyet er trygt. Hvis noen av disse tingene er defekt bilen ikke vil passere inspeksjon før det er reparert. Du trenger:
Wire tester
Replacement sikringer, om nødvendig
Replacement sensorer, om nødvendig
Olje
Replacement pærer etter behov
Bremser, om nødvendig

Vis mer Instruksjoner
en

Bruk oversikten til å se om det er varsellys på mens kjøretøyet er i gang. Bruk en wire tester for å sjekke alle sikringer og erstatte eventuelle sensorer, for eksempel oksygen sensor, som forårsaker den "service-motoren snart" lette å være på. Skift olje og sjekke nivåene av bilens andre væsker for å få oljen lys til å gå av, og for å stoppe overoppheting, kan som alle bidrar til kjøretøyet ikke passerer NYS inspeksjon.
2

bilen til et verksted som har en heis hvis du ble fortalt rammen av din bil eller lastebil er grunnen til at det ikke passere inspeksjon. Se nøye på den, på jakt etter svake punkter, sprekker og overdreven rust. Bestem om du vil junk bilen på grunn av sin dårlige ramme eller hvis du ønsker å få den reparert. Ta bevis på reparasjoner med deg når du prøver å få bilen inspisert igjen.
3

Test alle lysene på bilen din, inkludert frontlykter, bremselys, sikkerhetskopiere lys, blinklys og fireveis forsiktighet lys. Erstatte eventuelle pærer som ikke lyser opp ved å fjerne skruene som holder lyset dekselet på, fjerne den og endre pære. Hold lyset på plass deretter bruke skrutrekker for å sette skruene tilbake i gjennom hullene på dekselet for å feste den tilbake på plass.
4

Spør inspektør hvis kjøretøyet mislyktes på grunn av utslipp , hvis det er et merke og modell av bilen som krever et utslipp test. Ta bilen til en sertifisert mekaniker hvis kjøretøyet ikke bestod NYS inspeksjon på grunn av utslipp som dette betyr at giftige gasser gis ut og bilen er ikke trygt å være på veien.
5

start bilen din og gi det litt gass. Lytt å se om eksosanlegget er rallende og er altfor høyt. Få ned på hender og knær og faktisk se under bilen din på eksosanlegget å se om noe er råttent, vil hengende eller kommer fra hverandre som et redskap ikke passere NYS inspeksjon hvis bilens eksos er behov for reparasjoner. Erstatte eksos deretter prøve å få den kontrollert på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65611.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer